Zandkoekjes
Ingrediënten:
• 125 g bloem (pateseriebloem)
• een flinke snuif zout
• 50 g bloemsuiker
• 10 gr vanillesuiker
• 80 g boter
Bereidingswijze:
Doe de bloem in en kom, maak een kuiltje en doe hierin de boter en de suiker. Kneed lang en stevig tot een homogene massa. Maar er een rol van, doe er plasticfolie over en leg een half uur in de ijskast. Zet de oven op 180 graden. Haal de rol uit de ijskast en snij in schijfjes van een halve centimeter. leg ze op bakpapier op een bakplaat. Bak ze gedurende 20 à 25 minuten op 180 graden.
Biscuit
Ingrediënten:
• 4 eieren
• 6 à 8 eierdooiers
• 125 g suiker
• 125 g bloem/zelfrijsendebloem
Bereidingswijze:
Klop de eieren met de suiker tot een vaste schuimige massa. Meng de bloem erdoor. Giet het geheel in een ronde vorm en bak gedurende 40 minuten op 170 graden.de graden hangen af van uwe oven en ook hoelang hij er in moet
Gebruik ook een priem voor in je biscuit te prikken zodat je kan kijken of hij al gaar is ,hangt er niks meer aan je priem is je bicuit klaar en kan hij uit de oven